infonova d.o.o.

>> Pronađi informaciju koju tražiš...
 

Održavanje sustava


Da bi vaša računalna oprema odnosno informatički sustav funkcionirali besprijekorno te upravo onako kako se to od njih očekuje, potrebno ih je redovito održavati. Naša je zadaća  odazvati se na sve vaše pozive, odgovoriti na vaša pitanja te u što kraćem roku riješiti eventualni problem.

Prilikom održavanja vašega sustava također redovito obavljamo i periodične kontrolne provjere sistemskih i sigurnosnih zakrpa, antivirusnih alata, vatrozidova, sigurnosnih kopija podataka, tvrdih diskova te općeg stanja vašega informatičkog sustava i pripadajuće računalne opreme.

održavanje

Održavanje se ugovara paušalno na mjesečnom nivou, a cijena se definira na osnovu broja računala i računalne opreme. Ukoliko vam se dogodio nekakav problem u radu računalne opreme ili informatičkog sustava, a niste ugovorili paušalno održavanje, uvijek nas možete pozvati na intervenciju prema potrebi. Preporučamo vam ugovaranje paušalnog održavanja zbog povoljnije cijene održavanja te bržeg (prioritetnog) odaziva na otklanjanje problema.

Natrag